Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 58χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Ο 58χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την κοπέλα υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Είπε πως δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με τον βιασμό που του αποδίδεται αλλά και με κατοχή ή εμπορία ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επέμεινε πως η παλαιότερη υπόθεση βιασμού που τον βαρύνει είναι ο λόγος στην πραγματικότητα και της νέας περιπέτειάς του. Απαντώντας σε ερωτήσεις του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα, η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με τον φίλο της. Τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του, όπως είπε, αλλά κάποια στιγμή ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη, χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως συνελήφθη εξαιτίας της παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης