Στη φυλακή οδηγήθηκε, μετά την καταδίκη του, ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τρία άτομα πέρυσι τον Οκτώβριο, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Ο Ervis Marku κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό από το το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και δύο μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ούτε ένα δάκρυ δεν έχουμε δει…τι μεταμέλεια;» φώναζε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων στο δικαστήριο τη στιγμή που οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζητούσαν την αναγνώριση του ελαφρυντικού της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη. Το δικαστήριο, ωστόσο, αποφάσισε να μην αναγνωρίσει στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό, ενώ έκρινε ότι δεν θα πρέπει να του δοθεί αναστολή έως την έφεση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο Εrvis Marku καταδικάστηκε ομόφωνα για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη της θανατηφόρου διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών, με ενδεχόμενο δόλο και για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Όσο για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του κατά πλειοψηφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης