Αποστολή στην Καστοριά: Νίκος Χριστοφάκης
Μοντάζ: Απόστολος Μαρούσης
Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

Στο πατρικό του σπίτι στην Καστοριά βρίσκεται από την Τετάρτη το μεσημέρι ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, κοντά στην οικογένειά του, έπειτα από την περιπέτεια στις τουρκικές φυλακές.
Το Ζougla.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην πόλη της Καρδίτσας, καταγράφοντας στιγμές ανακούφισης μετά από 167 ολόκληρες μέρες κράτησής του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. Μάλιστα, ο πατέρας του στρατιωτικού, Νίκος Μητρετώδης, άνοιξε το σπίτι του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι του Άγγελου Μητρετώδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος ανθυπολοχαγός δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι βρίσκεται και πάλι στην οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού του και ότι ο εφιάλτης που πέρασε ανήκει πλέον στο παρελθόν. Σήμερα το zougla.gr, συνομίλησε με γείτονες και φίλους των γονιών του στρατιωτικού, οι οποίοι γνωρίζουν τον Άγγελο από μικρό παιδί.

Όλοι τους κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό και μορφωμένο άτομο ενώ περιγράφουν τα συναισθήματά τους όταν έμαθαν πως φυλακίστηκε στην Τουρκία αλλά και όταν έμαθαν πως η περιπέτειά του έλαβε τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το οδοιπορικό του zougla.gr στη γειτονιά του Άγγελου Μητρετώδη:

Όσον αφορά στον λοχία ΕΠΟΠ, Δημήτρη Κούκλατζη, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, παρέμεινε στην πόλη και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δημήτρης Κούκλατζης

Για την ώρα βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει η αδερφή του και έχει την ευκαιρία να δει το νεογέννητο ανιψάκι του.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Άγγελου Μητρετώδη και του πατέρα του Νίκου, κατά την άφιξή τους στην Καστοριά:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης