Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Εισαγγελία ο 21χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητο του σε δύο άλλους Ρομά την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον έναν, ηλικίας 45 ετών και να τραυματίσει σοβαρά τον δεύτερο, 31.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγγενείς και φίλοι του θύματος συγκεντρώθηκαν στο δικαστήριο με σκοπό να επιτεθούν στον 21χρονο ΡομάΤο γεγονός προκάλεσε βεντέτα με εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Στα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων και απειλούσαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου οι συγκεντρωμένοι να μην πλησιάσουν τον συλληφθέντα ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεταφορά του 21χρονου στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Το θύμα του τροχαίου είχε φιλονικία με τον 21χρονο πριν το τροχαίο. Οι συγγενείς του 45χρονου θεωρούν ότι ο νεαρός Ρομά έπεσε επί τούτου με το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο πεζούς.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ξέσπασε βεντέτα μεταξύ των οικογενειών του δράστη και του θύματος, η οποία συνεχίστηκε και την Κυριακή το βράδυ με δύο νέους εμπρησμούς σπιτιών.

Το μοιραίο τροχαίο

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής όταν ο 45χρονος επισκέφτηκε το κατάστημα του 21χρονου, συνοδευόμενος από έναν Νιγηριανό που ενδιαφερόταν να αγοράσει προϊόντα, προκειμένου να τα μεταπωλήσει.

Ο επίδοξος αγοραστής δεν έμεινε ικανοποιημένος από της τιμές που του πρόσφερε ο καταστηματάρχης και αποχώρησε, με τον μεσάζοντα να τον πηγαίνει σε άλλο κατάστημα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του 21χρονου έμπορου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς. Οι φωνές των δύο ανδρών σήκωσαν στο πόδι τους κάτοικους της περιοχής, όμως, η κατάσταση έπειτα από λίγο φάνηκε να εκτονώνεται.

Ωστόσο, το θέμα δεν είχε λήξει για τον νεαρό έμπορο, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά στην περιοχή, αναζητώντας τον άνδρα, με τον οποίο λίγο νωρίτερα είχαν λογομαχήσει.

Κάποια στιγμή, εντόπισε τον στόχο του να περπατά στον δρόμο μαζί με έναν31χρονο κάτοικο της περιοχής, άσχετο με το περιστατικό. Τότε, επιτάχυνε το όχημά του και παρέσυρε τους δύο άνδρες.
.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης