Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, πραγματοποιώντας την πρώτη άφιξή του για το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Eguinox», που ανήκει στην εταιρεία κρουαζιεροπλοίων «Celebrity Cruises».

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.910 επιβάτες και 1.230 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσε στη Σούδα προερχόμενο από τη Σαντορίνη και θα αναχωρήσει το απόγευμα με προορισμό τη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο που θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Σούδας για την τουριστική περίοδο του 2015, πραγματοποιώντας συνολικά τρεις προσεγγίσεις.

Με αφορμή τον πρώτο κατάπλου για το 2015 του πλοίου στο λιμάνι της Σούδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστα Μπροκαλάκη, με τον καπετάνιο του πλοίου, τον οποίο καλωσόρισε στο λιμάνι της Σούδας και στα Χανιά, του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντας τον παράλληλα για τις παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο λιμάνι της Σούδας. Ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις του από τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του λιμένα της Σούδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Eguinox» ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του, αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, αλλά και όλη η σειρά κρουαζιερόπλοιων της κατηγορίας Solstice Class της Celebrity Cruises, προσφέρουν το μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο ανά επιβάτη, ανέσεις στους επιβάτες χωρίς απολύτως κανένα συνωστισμό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αντίστοιχα κρουαζιερόπλοια των ίδιων διαστάσεων (320-330 μέτρων μήκους) φιλοξενούν σχεδόν διπλάσιους επιβάτες και αυτός είναι ένας από τους λόγους της προτίμησης υψηλού εισοδηματικού επιπέδου επιβατών στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης