Στην Harley Street clinic του Λονδίνου βρίσκεται ήδη ο 11χρονος Χάρης συνοδευόμενος από τη μητέρα του, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική πειραματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της επιθετικής μορφής καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Ο μικρός Κερκυραίος έχει συγκινήσει το πανελλήνιο μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας από το οποίο πάσχει, καθώς ήδη έχει συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό για το τεράστιο κόστος νοσηλείας που, δυστυχώς, μέχρι στιγμής αρνείται να καλύψει ο ΕΟΠΥΥ. Η πρόεδρος του συλλόγου Φάρος Ζωής, Σοφία Ροζή, μίλησε στην ΕΡΤ-1 από το τηλεοπτικό στούντιο της ΕΡΤ Κέρκυρας καλώντας όποιον μπορεί να συμβάλλει για τη συγκέντρωση χρημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάλεσμα κι ευχαριστίες από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια του μικρού Χάρη Μ. που παλεύει για να ζήσει και σημειώνει πως η μόνη θεραπεία που θα μπορούσε να δώσει σοβαρές ελπίδες για να συνεχίσει να ζει απαιτούσε τη μετάβασή του στο εξωτερικό οπού και βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «για το σκοπό αυτό απαιτείται η άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των 80.000€ για να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία-τρίτης γραμμής στο εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού The Harley Street clinic αφού το Δημόσιο αρνήθηκε να καταβάλει την απαιτούμενη δαπάνη. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το 1/3 του ποσού που είναι αναγκαίο για να πληρωθούν τα νοσήλια του 11χρονου, στο εξειδικευμένο Κέντρου του εξωτερικού.» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ΙΣΑ αναφέρει: «Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία σας παραθέτουμε το ΑΜΚΑ του μικρού και τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Εθνικής Τράπεζας, για τη συμβολή του κάθε συμπολίτη μας. Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου.
ΑΜΚΑ : 01120401672
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
182/5 4501 606
IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606
Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα του μικρού Χάρη

Ο 11χρονος Χάρης πάσχει από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου, που ονομάζεται «Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα». Ο μικρός υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016 και βρίσκεται, πια, στο Νοσοκομείο του Λονδίνου «Τhe Harley Street Clinic» για να ακολουθήσει άλλου είδους θεραπείες, αφού οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης