Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου μεταβαίνει τη Δευτέρα κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας που είχε ως αποτέλεσμα μία 41χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της και άλλοι πέντε ασθενείς να παρουσιάσουν επιπλοκές έπειτα από χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα η 41χρονη δύο ανήλικων παιδιών, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση προκειμένου να βγάλει λάμα από το πόδι της, ωστόσο προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το tempo24, όταν η γυναίκα ξύπνησε, το πόδι της είχε πρηστεί και δεν λειτουργούσαν το συκώτι και τα νεφρά της.

Η κρισιμότητα της κατάστασης της, έκρινε αναγκαία την άμεση μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, η γυναίκα έχασε τα ξημερώματα της Κυριακής την μάχη για τη ζωή.

Η δεύτερη ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση στο ίδιο Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις- που ήταν πιο ελαφρά- είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στον χώρο των χειρουργείων, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικροβίων.

Τα χειρουργεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε μετεγχειρητικές επιπλοκές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης