Ακόμη ένα ελληνικό νησί βγαίνει στο «σφυρί», μέσω ιστοσελίδας που αναζητεί επενδυτές που επιθυμούν να αγοράσουν έναν μικρό «παράδεισο» στο Αιγαίο.

Ο λόγος για τη «μικρή Λέσβο», το νησάκι έκτασης 65 στρεμμάτων, που βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πάμφιλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η γνωστή μεσιτική εταιρεία Vladi Private Islands, η οποία έβαλε αγγελία για το συγκεκριμένο νησάκι, έχει θέσει ως τιμή πώλησης τα 800.000 ευρώ, δηλαδή 12.300 ευρώ ανά στρέμμα ή… 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Όσο κοστίζει, δηλαδή, ένα δυάρι στο Λονδίνο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η βρετανική Daily Mail.

«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό νησί. Τα νερά του είναι καθαρά και ήρεμα. Γλυκό νερό μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημιουργία εγκαταστάσεων συλλογής του βρόχινου νερού ή με σύστημα αφαλάτωσης» διευκρινίζει μιλώντας στην εφημερίδα η Σαμπίν Ρόλινγκερ, εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου.

Η νησίδα βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πάμφιλα, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων, και προς το παρόν δεν κατοικείται. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στην αγγελία, μπορεί να εξασφαλιστεί οικοδομική άδεια για τον αγοραστή που θα θελήσει να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νησάκι απέχει 10 λεπτά με αυτοκίνητο από τη Μυτιλήνη, ενώ τα νερά που το περικλείουν είναι καθαρά και ήρεμα. Το ίδιο το νησί διαθέτει πλούσια χλωρίδα και μικρούς κολπίσκους στην νοτιοδυτική ακτή.

Με πληροφορίες από το lesvosnews.net

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης