Λόγοι… υγείας τινάζουν -όπως φαίνεται- στον αέρα τη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο σύμβουλος Επικρατείας Αριστόβουλος Γιώργος Βώρος, τακτικό μέλος της διάσκεψης, λίγες μόλις μόνο ώρες πριν από την έναρξη της σημερινής τρίτης κρίσιμης διαδικασίας, γίνεται γνωστό πως και άλλος σύμβουλος Επικρατείας, αναπληρωματικό μέλος της Ολομέλειας, αδυνατεί να μετάσχει επειδή έχει σπάσει το πόδι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο πόδι και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια. Για αυτόν τον λόγο και δεν συμμετείχε στις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Λόγω των κωλυμάτων των δύο συμβούλων Επικρατείας δημιουργείται σοβαρότατο πρόβλημα στη διεξαγωγή της διάσκεψης, η οποία είναι αμφίβολο αν μπορεί να συνεχιστεί.

Λαμβάνοντας δε υπ’ όψιν και το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργήσει η πειθαρχική έρευνα σε βάρος του αντιπροέδρου του ΣτΕ, θεωρείται πολύ πιθανό η διάσκεψη να οδηγηθεί σε επ’ αόριστον αναβολή έως ότου αναρρώσει ο κ. Βώρος και να μπορεί να συμμετέχει κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν αποκλείεται, πάντως, η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών να ξεκινήσει από μηδενική βάση εκ νέου, σε μεταγενέστερο χρόνο, «σβήνοντας» έτσι τις παθογένειες που δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης