Ενώπιον του 1ο ειδικό ανακριτή βρέθηκαν σήμερα, τρεις από του συνεργάτες του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα. Οι τρεις κατηγορούμενοι, στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις» απολογήθηκαν για σειρά κακουργηματικών πράξεων και αμέσως μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, διαχώρισαν τη θέση τους από τον άφαντο πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις» καθώς φέρονται να επέρριψαν ευθύνες στον Αρτέμη Σώρρα, υποστηρίζοντας ότι ενώ όφειλε να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθεί για τις δικές του ενέργειες έχει εξαφανιστεί. Όπως φέρονται να ανέφεραν μάλιστα, οι ίδιοι ασχολούνταν αποκλειστικά με τον πολιτικό φορέα και πλέον βρίσκονται μόνοι τους αντιμέτωποι με κακουργήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, φέρονται να επικαλέστηκαν στον ανακριτή την περιβόητη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία προτού αυτή αναιρεθεί από τον Άρειο Πάγο, ο Αρτέμης Σώρρας θεωρήθηκε διαχειριστής του αμύθητου ποσού των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι προς απολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης