Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προωθούμενων αλλαγών στο Ασφαλιστικό, στις 16.00 το μεσημέρι στην πλατεία Κολοκοτρώνη, απευθύνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, παιδιά των λαϊκών στρωμάτων της κοινωνίας έφτασε η ώρα να οργανώσουμε την πάλη μας στο πεζοδρόμιο. Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα που προωθείται από την κυβέρνηση αποτελεί την ταφόπλακα του ασφαλιστικού μας συστήματος. Η δήμευση των αποθεματικών του ταμείου μας και οι συνεχώς αυξανόμενες εισφορές που αποτελούν τον ιδρώτα μας δεν θα έχουν πια την αντίστοιχη ανταπόδοση.

Είναι υποχρέωσή μας να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που η κυβέρνηση ονομάζει ασφαλιστική μεταρρύθμιση αλλά στην ουσία είναι ένα σχέδιο σκληρά εισπρακτικό και φορολογικό που έχει σαν στόχο την περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Την ώρα που οι εργασιακές τάξεις της χώρας μας βρίσκονται σε αυτόν τον αναβρασμό, οι εργαζόμενοι αστυνομικοί δεν μπορούμε να λείπουμε από τις επάλξεις του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όλα τα παραπάνω καθώς και για τον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουμε καθημερινά, τις αποφάσεις του ΣτΕ που δεν υλοποιήθηκαν, την καθυστέρηση της αναμόρφωσης του Κώδικα Μεταθέσεων, την κατάργηση 6.700 οργανικών θέσεων, τα οδοιπορικά που δεν δίνονται και τόσα άλλα… έχει φθάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι!» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης