Από τις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής κινητοποιήθηκαν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να συνδράμουν στους δήμους που επλήγησαν από τη νεροποντή.

Τα συνεργεία συνεχίζουν και σήμερα αδιαλείπτως απάντληση νερών από τους δρόμους, καθαρισμό φρεατίων (σε όσους δήμους δεν είχαν κάνει), καθάρισμα από φερτά υλικά και καθάρισμα ρεμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη για την Πολιτική Προστασία, περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Τσούπρα, συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται στους Δήμους Καματερού, Χαϊδαρίου, Αχαρνών, Αιγάλεω, Περιστερίου, Φυλής και στο Ίλιον.

Ειδικά στο Περιστέρι, η Τσαλαβούτα «καταβυθίσθηκε» στο νερό και όλη η περιοχή -όπως αναφέρει- μοιάζει με λίμνη.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ευχαρίστησε τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας καθώς επίσης τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και όσους αγωνίζονται στους δήμους που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι ώρα για φθηνές κριτικές – οι πολίτες, που δοκιμάζονται για πολλοστή φορά, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία να παραμένει ζητούμενο» αναφέρει η κα Δούρου στη δήλωσή της, υπογραμμίζοντας πως αυτήν τη στιγμή όλοι οι αντιπεριφερειάρχες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να βοηθήσουν τους πολίτες που είδαν να χάνονται οι περιουσίες τους.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014, 12:15

Χ.Λ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης