Αντιμέτωπη με τους αστυνομικούς βρέθηκε στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος Κρήτης μία 43χρονη γυναίκα, κατηγορούμενη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υπηρεσίας σε καφετέρια, ιδιοκτησίας 42χρονου, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη, ως υπεύθυνη καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – αίθουσα εντός του καταστήματος τη λειτουργία ηλεκτρονικών παιγνιομηχανήματων. Κατασχέθηκαν συνολικά τρία ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ και 50 λεπτά (125,50), προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, το εν λόγω κατάστημα στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή καθώς και ταμειακής μηχανής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης