Σ.Μ.

Μπορεί ο Έλληνας φορολογούμενος να στενάζει κάτω από το βάρος των δυσβάστακτων φόρων που καλείται να πληρώσει και οι περισσότεροι συμπολίτες μας να μην έχουν να καταβάλλουν τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε η «αριστερή» κυβέρνηση, όμως για τους δημοτικούς μας άρχοντες πέρα βρέχει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του zougla.gr συνιστά τρανή απόδειξη πως στην Ελλάδα δεν θα πάψουν ποτέ να αποτελούν «δικαίωμα» των τοπικών αρχόντων οι μετακινήσεις τους με κρατικά οχήματα για δραστηριότητες που φυσικά δεν άπτονται των υπηρεσιακών τους αρμοδιοτήτων.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι αραγμένο σε δημοφιλή παραλία σε νησί των Δωδεκανήσων και περιμένει τον δήμαρχο του νησιού να τελειώσει τις «υπηρεσιακές» του δραστηριότητες για να αποχωρήσει εν συνεχεία προς άγνωστο προορισμό.

Όπως είναι φυσικό, ο αναγνώστης μας δεν ήταν «επαγγελματίας» ώστε να καταγράψει και το καλοκαιρινό μπάνιο του δημάρχου. Έτσι του έδωσε τη δυνατότητα να επικαλεστεί (εφόσον βέβαια κάποιος «αδιάκριτος» τον ρωτούσε) πως δεν ήταν ο ίδιος στην παραλία αλλά μόνο το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο με κάποιον αντιδήμαρχο ή πως πήγε στη συγκεκριμένη παραλία για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι κάποια καταγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, για άλλη μία φορά στην Ελλάδα όπου οι θεσμοί έχουν ατονήσει και οι κακές συνήθειες δεν κόβονται ακόμα και έπειτα από έξι χρόνια μνημόνια, ο «Ελληνάρας» θα συνεχίσει να κάνει τις βόλτες του στέλνοντας τον λογαριασμό σε όλους εμάς.

Το zougla.gr, που στιγματίζει πάντα τέτοιες συμπεριφορές από όποιον «άρχοντα» κι εάν προέρχονται, υπόσχεται πως θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί από κοντά τέτοιες καταγγελίες για να αποδείξει, όπως κάνει χρόνια τώρα, πως ο «Βασιλιάς είναι γυμνός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης