Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί συνέλαβαν 62χρονο, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με αυτοκίνητο 38 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 42 κιλών και 570 γραμμαρίων.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, στο εσωτερικό του οχήματος εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία από τα πραγματικά του, μία πλαστή άδεια οδήγησης και 2 κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του ανωτέρω δράστη, προέκυψε ότι αυτός αναζητείτο από την 21-11-2011, καθώς είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί, από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης οκτώ ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Παράλληλα, σε βάρος του 62χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ακόμη ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο και φέρει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος ερευνάται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης