Μία ημέρα μετά την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά και στον Ελαιώνα, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στη Λέσβο.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες έφθασε στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα έρθω με τα παιδιά μου για διακοπές!» είπε μεταξύ άλλων η 40χρονη ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στο προσφυγικό επεσήμανε πως είναι ένα θέμα που χρειάζεται πολύ χρόνο για να επιλυθεί.

Αρχικά η Τζολί συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο hot spot στη Μόρια. Παράλληλα, θα επισκεφθεί και τον προσφυγικό καταυλισμό στον Καρά Τεπέ, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και στη Σκάλα Συκαμινιάς.

Οι πληροφορίες θέλουν την Τζολί μετά τη Λέσβο να μεταβαίνει στην Ειδομένη, ωστόσο οι ντόπιοι έχουν ήδη ετοιμάσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο, στο Λώριες, όπου είχε μείνει και η Σούζαν Σάραντον, σε περίπτωση που αλλάξουν τα σχέδια της ηθοποιού ή θελήσει να ξεκουραστεί, έστω για λίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης