Mε τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναζήτηση του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη.
Οι Αρχές ειδοποίησαν την οικογένειά του για ταυτοποίηση, όπου τελικά προέκυψε πως ήταν ο δικός τους άνθρωπος. Ο αδελφός του, Κώστας Τουρναβίτης, προσήλθε στο νεκροτομείο όπου και αναγνώρισε το πτώμα.
Η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν στο Μάτι με τον 54χρονο σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη, αθλητή αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, και τα ίχνη τους χάθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από περιοίκους, έχει καεί το σπίτι της και η βάρκα της, ενώ το ΙΧ της βρέθηκε καμένο κάπου κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου βρέθηκαν τα πολλά θύματα.
Οι δυο τους επρόκειτο να φύγουν για διακοπές, στην Ανδρο.
Η σύζυγός του, ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με το που ξέσπασε η φωτιά έφυγε από το σπίτι της στο Μάτι και πήγε προς την παραλία να βρει τον σύζυγό της. Και οι δυο, με τα αυτοκίνητά τους, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο δίπλα στο οικόπεδο της φρίκης. Τα δυο τους αυτοκίνητα βρέθηκαν καμένα εκεί.
Εκεί βρέθηκε απανθρακωμένος και ένας σκύλος τους. Ο δεύτερος σκύλος βρέθηκε μισοκαμένος αλλά ζωντανός στην παραλία, μέσα στο κλουβί του, με μια βρεγμένη μπλούζα από πάνω, προφανώς για να προφυλαχθεί από τους καπνούς, όπως και έγινε.

Το γεγονός αυτό, ότι είχε βρεθεί κάτω στην παραλία οδηγούσε τον Κώστα Τουρναβίτη στο συμπέρασμα ότι κάποιος κατέβασε τον σκύλο κάτω και ενδεχομένως ο αδελφός του να βρίσκεται κάπου στη θάλασσα. Για το λόγο αυτό ξεκίνησε και τις έρευνες.

Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης