Στην ταυτοποίηση ενός ακόμη δράστη που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έφθασε η αστυνομία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον άνδρα που βρίζει και φτύνει τον κ. Μπουτάρη κρατώντας στα χέρια του το ανήλικο παιδί του, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι 41 ετών.

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση αξιοποιώντας το υλικό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, ο άνδρας δεν θα συλληφθεί, ούτε θα εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του, αφού η δικογραφία που σχηματίζεται και τον αφορά είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της διατάραξης κοινής ειρήνης. Έτσι θα κληθεί για εξηγήσεις στην αστυνομία και ακολούθως η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα για να λάβει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.

Ακόμα πέντε έως οκτώ άτομα που μετείχαν στην επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη προσπαθεί να ταυτοποιήσει η υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας.

Την Τρίτη ο εισαγγελέας παρήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας να αποκαλύψει την ταυτότητα των φυσικών και ηθικών αυτουργών του ξυλοδαρμού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές αναφέρουν ότι ο 41χρονος είναι καταστηματάρχης στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης