Τέσσερις συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 09.00 έξω από το δικαστικό μέγαρο θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας για την εκδίκαση δύο ατόμων για την υπόθεση με το κατάστημα εστίασης «Καφεναί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11.00 έξω από το ΥΜΑΘ θα συγκεντρωθούν εργαζόμενοι στον «Καρυπίδη» διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Την ίδια ώρα, έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αλ. Παπαναστασίου θα υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας από κατοίκους της Τούμπας για τη διακοπή ρεύματος σε ανέργους.

Στις 15.30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στο δικαστικό μέγαρο της πόλης για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους πλειστηριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι απέχουν και πάλι σήμερα οι συμβολαιογράφοι από τη διενέργεια πλειστηριασμών, με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία επισημαίνει ότι κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης