Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 75χρονος που σκότωσε και έκαψε τον γιο του στο Άστρο Κυνουρίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηλικιωμένος εξιστορεί με λεπτομέρεια τα γεγονότα. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, όλα έγιναν χωρίς να δεχτεί καμία βοήθεια. Ουσιαστικά, συνέδεσε το φονικό με τον φόβο που αισθάνθηκε, τον πανικό και την οργή που βίωσε, όταν ο γιος του μπήκε στο σπίτι του και του πέταξε μια γλάστρα επειδή δεν μπορούσε να ανοίξει την εξώπορτα. Όπως ανέφερε, ο 39χρονος έβριζε και χτυπούσε τον ίδιο και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ εκτόξευε απειλές σε βάρος της ζωής των παιδιών των αδελφών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερη τη μητέρα του 39χρονου, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας. Μάλιστα, της επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 6.000 ευρώ και η υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της. Η 67χρονη υποστήριξε στο απολογητικό της υπόμνημα ότι δεν ήταν παρούσα στο φονικό και απέδωσε τη δολοφονία στον πανικό και την απόγνωση του άντρα της για τη συμπεριφορά του γιου τους.

Διαβάστε επίσης:
Άστρος: Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος – Ελεύθερη η μητέρα του θύματος, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 16:09

Οικογένεια δολοφόνων
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014, 15:25

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης