Νέα τροπή δίνει στην υπόθεση που αφορά τους Β. Μεϊμαράκη, Μ. Λιάπη και Γ. Βουλγαράκη ο λογιστής του επιχειρηματία Καρούζου, Παναγιώτης Καραλής, μιλώντας στο «Βήμα».

«Κανένας πολιτικός από οποιοδήποτε κόμμα δεν έμπλεξε στις συναλλαγές του κ. Καρούζου. Γνώριζα ότι ο ίδιος, σε διάφορες συζητήσεις του, επικαλείτο επαφές με τον κ. Μεϊμαράκη και άλλους πολιτικούς και του έλεγα να μην μπλέκει ανθρώπους και να μη λέει μεγαλοστομίες. Παρουσίαζε κύκλο εργασιών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με την αγορά ακινήτων και την έκδοση δανείων, όμως τον τελευταίο καιρό είχε καταρρεύσει, γιατί ύστερα από παρέμβαση της Πολεοδομίας σταμάτησαν τέσσερα “πρότζεκτ” με αγορά ακινήτων στη Γλυφάδα και στην Κρήτη» δήλωσε ο λογιστής του κ. Καρούζου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καραλής κατέθεσε προ περίπου τεσσάρων μηνών στον αρμόδιο ελεγκτή, θεωρείται ο πιο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση Καρούζου και φαίνεται να φώτισε άγνωστες πτυχές της.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ θα επιβάλει πρόστιμο ύψους ενός δις ευρώ στον επιχειρηματία για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, λόγω πλαστογράφησης στοιχείων, προκειμένου να αλλοιώνει τις αξίες ακινήτων και να λαμβάνει μεγαλύτερες δανειοδοτήσεις από τις τράπεζες.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» του Μεϊμαράκη από το 1989, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012, 23:38

Επιβεβαιώνει το γραφείο του πρωθυπουργού ότι παρέλαβε επιστολή από τον Ι. Λιβανό

Στην Επιτροπή Θεσμών καλούνται όλοι οι επικεφαλής του ΣΔΟΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης