Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κυρίως συγκεκριμένων ΜΜΕ. Ορισμένες ατυχείς δηλώσεις του μετά την καταστροφή στο Μάτι και προφανώς διάφορα κέντρα τα οποία λειτουργούν στο περιθώριο της άτυπης προεκλογικής περιόδου με χρονικό ορίζοντα τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, συμβάλλουν σε αυτή την εμμονή και την ενασχόληση με το πρόσωπο του. Ο ίδιος, είναι ήδη γνωστό, δήλωσε πως θα είναι εκτός κούρσας και πώς δεν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του δημάρχου. Ωστόσο η μάχη «διαδοχής» καλά κρατεί και οι υποψήφιοι για τους τοπικούς θώκους διαγκωνίζονται επάνω στα αποκαΐδια που άφησε πίσω του ο πύρινος εφιάλτης.

Ο Ηλίας Ψινάκης επιχείρησε να αποτρέψει ένα υπαρκτό κύμα ιδιότυπου bulling το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εσχάτως. Ένα τρολάρισμα που επικεντρώνεται σε αναπαραγωγή fake στοιχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γεγονός ότι απέστειλε δελτίο τύπου σε γνωστά μέσα ενημέρωσης για να αντικρούσει μηντιακή επίθεση εναντίον του για τη μεταφορά τροφίμων, φαρμάκων και άλλων υλικών προς τους πυρόπληκτους από την αμερικανική βάση στη Νέα Μάκρη στον καταυλισμό όπου φιλοξενούνται πολίτες που έχασαν τα σπίτια τους. Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με μέσα του Στρατού. Το δελτίο τύπου ανέφερε τα γεγονότα. Η χρήση του ωστόσο από ορισμένα μέσα κατέδειξε μια δυσεξήγητη προσπάθεια απαξίωσης.

Συνέχισε με την αποστολή 2ου Δελτίου Τύπου εξηγώντας τους λόγους μετάθεσης της ημερομηνίας συνάντησης των πυροπλήκτων με Φορείς, Δημοτική Αρχή και άλλους θεσμούς (Υπουργεία κλπ) . Δεν δημοσιεύθηκε ποτέ αυτή η πληροφόρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας το ξεκαθαρίσουμε. Είναι άλλο πράγμα να ψέγεις κάποιον ακόμη και να ασκείς έντονη κριτική για υπαρκτά ζητήματα και σημαντικά λάθη. Και είναι άλλο πράγμα η συστηματική αποδόμηση. Δεδομένου ότι ο σημερινός Δήμαρχος Μαραθώνα δεν προτίθεται να υποβάλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και άρα εξέρχεται αυτού του παιγνίου, είναι τουλάχιστον δυσεξήγητη η καμπάνια αποδόμησης. Εάν κάποιος ή κάποιοι διαθέτουν στοιχεία τα οποία να πιστοποιούν σοβαρή αμέλεια ή άλλα αδικήματα, υπάρχει η Δικαιοσύνη. Άλλωστε «τρέχει» ήδη η εισαγγελική έρευνα για τον επιμερισμό ευθυνών στην υπόθεση της ανείπωτης τραγωδίας στο Μάτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης