Εγκαινιάζεται μεθαύριο Πέμπτη στις 8 το βράδυ, η νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης, το εμβληματικό κτήριο που δεσπόζει στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.

Η βραδιά θα ανοίξει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Αθηναίων και θα ολοκληρωθεί με dj party, που θα επιμεληθούν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Athens Voice Radio 102,5. Μετά το επίσημο άνοιγμα της Αγοράς, ακολουθεί μια διήμερη γιορτή κοινωνικής επιχειρηματικότητας, στις 5-6 Οκτωβρίου, με εκδηλώσεις και δράσεις, με κύριους πρωταγωνιστές το κοινό, τα νέα καταστήματα, καθώς και τους κοινωνικούς φορείς που φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται στην Αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτώ νέα καταστήματα που αρχίζουν να λειτουργούν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, μαζί με τους χώρους έκθεσης και φιλοξενίας δράσεων πολιτισμού και το δημοφιλές ΚΕΠ, δημιουργούν έναν νέο πόλο έλξης για την Κυψέλη και φιλοδοξούν να ενεργοποιήσουν επιχειρηματικά και πολιτιστικά ολόκληρη την περιοχή. Στη νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «εφαρμόζεται ένα καινοτόμο, συμμετοχικό και μη κερδοσκοπικό μοντέλο συνεργασίας φορέων κοινωνικής οικονομίας, με συν-διαχειριστή το Impact Hub Athens, καθιστώντας της την πρώτη αγορά κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης