Από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το 10ο Χριστουγεννιάτικο bazaar Στήριξης στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

Στο bazaar θα βρείτε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εθελοντές του Οργανισμού θα βρίσκονται στο χώρο και θα σας διευκολύνουν στις αγορές σας. Με κάθε αγορά στηρίζετε τη δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε κλινήρεις ασθενείς με οικονομική αδυναμία.

Περιηγηθείτε με τον φακό του zougla.gr στο Bazaar και δείτε τις δηλώσεις εθελοντών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύλλογος «Νοσηλεία» είναι ένας Οργανισμός που από το 2001 αποσκοπεί στην κοινωνική προσφορά με τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ασθενείς, πάντα με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Στο χώρο του bazaar θα βρίσκεται και η ομάδα του ΣτηρίΖΟΥΜΕ για να σας ενημερώσει για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατ’οίκον υποστήριξης μαχητών του καρκίνου.

To zougla.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του Bazaar. 

Πληροφορίες: Τ: 210 211 2395 Μ: info@nosilia.org.gr S: www.nosilia.org.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης