Νέες μαρτυρίες για τον θάνατο της 31χρονης εγκύου και για τα λάθη που ενδεχομένως συνέβησαν και προκάλεσαν την τραγωδία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας της άτυχης 31χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της, όταν ο αρραβωνιαστικός της στην προσπάθειά του να μετακινήσει αυτοκίνητο στην πιλοτή του σπιτιού τους την παρέσυρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο eviazoom.gr, η πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Αϊδίνη, η οποία διαμένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι της 31χρονης εγκύου, ανέφερε:

«Αυτό που άκουσα είναι ένα δυνατό σπινιάρισμα, μία κραυγή, και από κει και πέρα, όταν κατέβηκα κάτω, η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη, αναίσθητη στην πιλοτή. Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ και προσπαθούσαμε να τη συνεφέρουμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα με μια φίλη μου στο νοσοκομείο, μου είπε ποιο τηλέφωνο να πάρω. Απάντησαν μετά το ηχητικό μήνυμα που σε βάζει στην αναμονή. Προσπαθούσαν να καταλάβουν πού είναι η οδός Μέντας της Έξω Παναγίτσας. Προφανώς, το κέντρο δεν είναι εδώ Χαλκίδα, οπότε δεν ξέρανε τις διευθύνσεις. Ενημερώθηκα μετά ότι είναι στην Αθήνα και αφού τους δώσαμε το στίγμα, τη διεύθυνση που βρισκόμαστε, περιμέναμε, περιμέναμε όλοι, έβγαινε ο κόσμος έξω μήπως ακούσει σειρήνα ή να δουν αν έρχεται το ΕΚΑΒ. Ξαναπροσπάθησα να επικοινωνήσω, μου είπαν ότι έρχεται από στιγμή σε στιγμή, από λεπτό σε λεπτό, τέλος πάντων καθυστέρησε αρκετά. Έκανε να έρθει γύρω στα 50 λεπτά. Αυτό είναι απαράδεκτο πραγματικά. Είναι αδύνατον ένα ασθενοφόρο να έρχεται από τη Χαλκίδα και να κάνει μία ώρα για να έρθει στην Έξω Παναγίτσα, που θέλουμε 10 λεπτά. Μπορεί λόγω Κυριακής να έκανε ένα τέταρτο, αλλά είναι αδύνατο να κάνει μία ώρα. Δεν ξέρω αν τους έπαιρναν από τις διακοπές τους ή τις άδειες τους λόγω Κυριακής, αλλά αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης