Με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν τρεις νέες φυτείες χασίς στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Νομό Ρεθύμνου, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους δύο καλλιεργητές, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις φυτείες ινδικής κάνναβης που καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 23 χασισόδεντρα.

Οι Αρχές κατάφεραν και βρήκαν τους ιδιοκτήτες των δύο φυτειών – έναν 49χρονο Κρητικό που καλλιεργούσε 12 δενδρύλλια κι έναν 28χρονο αλλοδαπό που ήταν υπεύθυνος για τα 8 δενδρύλλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις τρεις φυτείες τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης βρίσκονταν σε στάδιο πλήρης ανάπτυξης, ενώ το ύψος τους έφτανε και τα δύο μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χειροπέδες και στην αδελφή του 49χρονου

Οι αστυνομικές αρχές μετά τη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών των φυτειών προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια τους.

Κατά την έρευνα στην οικία του 49χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 27,2 γραμμάρια χασίς, ενώ συνέλαβαν και την 44χρονη αδελφή του για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης