Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Έβρου πραγματοποίησε ρωσική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δήμαρχο του κεντρικού δήμου της Αγίας Πετρούπολης, Βαλερί Γκαρνέτς, στο πλαίσιο της επίσημης αποστολής που υλοποιείται με στόχο την αδελφοποίηση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλο Τοψίδη, επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η βαρύνουσα σημασία των οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο περιοχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου ενημέρωσε τη ρωσική αντιπροσωπεία για την επικείμενη αδελφοποίηση εντός του επόμενου μήνα με το Επιμελητήριο της Αγίας Πετρούπολης, εξέλιξη που εκτιμάται ότι θα επιδράσει ευεργετικά προς την ενδυνάμωση των συνεργειών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης δεσμεύτηκε πως θα ενθαρρύνει τη σύναψη εμπορικών σχέσεων και ανταλλαγών Ρώσων επιχειρηματιών με την ευρύτερη περιοχή του Έβρου.
Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αναφέρθηκε στα οφέλη και τις προοπτικές που διανοίγονται για τη ρωσική πλευρά σε ενδεχόμενη δραστηριοποίησή της στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης