Η υλοποίηση καινοτόμων ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα στην Κίνα, μεταξύ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Κινεζικές startups, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου International Human Resources Exchanges and Cooperation Conference στο Hangzhou στην Κίνα.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο εκπροσώπησε η Αναπληρώτρια Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αν. Καθ. Μαρία Καψοκεφάλου, αρμόδια σε θέματα ακαδημαϊκών συνεργασιών, μετά από πρόσκληση του SAFEA (State Administration of Foreign Experts Affairs of China) και του Hangzhou Municipal Government, οργανωτών του συνεδρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεργάζεται στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων, επιστημονικών ανταλλαγών ή Πρωτοκόλλων Συνεργασίας με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα στην Κίνα, όπως το China Agricultural University, το Jiangnan University, το Northwest A&F University, το Shanghai Jiao Tong University, το Zhengzhou Fruit Research Institute, το Sichuan Academy of Forestry and Yunnan Academy of Agricultural Sciences και το Beijing Research Center For Information Technology In Agriculture/National Engineering Research Center For Information Technology In Agriculture (Nercita). Έχει επίσης συνεργαστεί με το Υπουργείο Γεωργίας της Κίνας και την Ακαδημία Γεωπονικών Επιστημών της Κίνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης