Ολοκληρωμένους ιατρικούς ελέγχους σε 74 κατοίκους ορεινών χωριών της ακριτικής Λέσβου πραγματοποίησε το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου κλιμάκιο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στα πλαίσια του 23ου ακριτικού οδοιπορικού υγείας.

Οι εθελοντές ιατροί με την κινητή μονάδα υγείας επισκέφτηκαν τα ορεινά χωριά Κάπη, Κλειώ και Πολέμη και πραγματοποίησαν πλήρη έλεγχο σε 32 καρδιολογικά περιστατικά στη κινητή μονάδα υγείας, 12 παιδιατρικά 26 παθολογικά και 48 ορθοπεδικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιο Πατούλη πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Μ.Κ.Ο. “ΑΓΚΑΛΙΑ” και παρέδωσαν υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό για το Κέντρο Υγείας στη Καλλονή Λέσβου. Το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου κ. Παναγιώτης Προβετζάς ο οποίος τόνισε: ότι οι ενέργειες αυτές βοηθούν και στέλνουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση. Συνάντηση ακόμη είχαν ο κ. Πατούλης και ο κ. Δήμτσας με τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Σπύρο Γαληνό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης