Φωτογραφίες – Video: Χάρης Γκίκας
Επιμέλεια: Τίνα Δελησταμάτη 

Ένα ταξίδι στον χρόνο, μία μαγευτική εμπειρία έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, όσοι επισκεφτούν το πάρκο των Δεινοσαύρων στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi. Σε έναν χώρο 3.400 τ.μ., με τρισδιάστατα τεράστια εκθέματα, πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο και να δημιουργούν το σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα του zougla.gr επισκέφθηκε το πάρκο των Δεινοσαύρων και σας παρουσιάζει εικόνες από μια άλλη εποχή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι», απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και σε ενήλικες. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα ζήσουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, στην εποχή που κυριαρχούσαν τα τεράστια πλάσματα στον πλανήτη.

Η διαδρομή ξεκινά από το εντυπωσιακό μουσείο με τα απολιθώματα και τους σκελετούς των γιγάντιων ζώων. Συνεχίζεται με τη φανταστική εμπειρία της διαδρομής ανάμεσα από τους γιγάντιους δεινόσαυρους.

Ο απειλητικός Τυραννόσαυρος – Ρεξ, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόδοκος και τα υπόλοιπα είδη των δεινοσαύρων, ευρήματα μιας πολύ μακρινής και άγνωστης χρονικής περιόδου, κάνουν το ταξίδι αυτό αξέχαστη και συναρπαστική ανάμνηση ενώ στο τέλος οι μικροί κυρίως επισκέπτες γίνονται κυριολεκτικά και οι ίδιοι εξερευνητές – παλαιοντολόγοι και παίρνουν το πιστοποιητικό τους.

Η περιήγηση στο θεματικό πάρκο, ξεπερνά την απλή ξενάγηση και γίνεται μια αξέχαστη βόλτα, μια ανεπανάληπτη, βιωματική εμπειρία. 

Το πάρκο θα λειτουργήσει έως τις 6 Ιανουαρίου του 2019 και ήδη, 15.000 παιδιά από διάφορα σχολεία της Αττικής και πολλών νομών της περιφέρειας έχουν «κλείσει» την επίσκεψή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης