Σε διαθεσιμότητα τέθηκε υπαστυνόμος που υπηρετεί στην Αττική καθώς διαπιστώθηκε ότι τις… ελεύθερες ώρες του διοργάνωνε πάρτι, εργασία για την οποία πληρωνόταν αδρά.

Κατόπιν έρευνας των Εσωτερικών Υποθέσεων, συνάδελφοι του διαπίστωσαν ότι ο υπαστυνόμος έβγαζε «χαρτζιλίκι» διοργανώνοντας σωρεία εκδηλώσεων και τελικά συνελήφθη κατά τη διάρκεια πάρτι σε κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις, όπως στέρηση αδείας για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής η οποία σχετίζεται με την Πνευματική Ιδιοκτησία, καθώς επίσης παραβάσεις των υγειονομικών διατάξεων.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος (26χρονος υπήκοος Αλβανίας και 26χρονος Έλληνας), καθώς επίσης εννέα άτομα που απασχολούνταν στο κατάστημα. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε άλλα δώδεκα άτομα-ιδιώτες, που κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα που αφορούν στην υγειονομική νομοθεσία, στην πνευματική ιδιοκτησία και στη νομοθεσία για τα όπλα.

Στη συνέχεια στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο 33χρονος ιδιοκτήτης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 27χρονου αστυνομικού, εντοπίστηκε ένα περίστροφο με 12 φυσίγγια, για το οποίο δεν είχε θεωρηθεί η άδεια οπλοφορίας. Το όπλο ανήκε στον πατέρα του υπαστυνόμου, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης