Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η ληστεία που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από δύο δράστες, σε βάρος 32χρονου Πακιστανού, στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ρομά, ηλικίας 23 και 18 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, οι δύο δράστες είχαν επιτεθεί στον 32χρονο και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, με γροθιές και κλοτσιές, αλλά και με σιδερολοστό που κρατούσε ένας εξ αυτών, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.

Ο 32χρονος διακομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αποχώρησε, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν και προσήγαγαν τους δύο δράστες.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης