Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της Καλαμάτας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Ρομά, οι οποίοι για κτηματικές διαφορές ακινητοποίησαν αυτοκίνητο και πυροβόλησαν έναν 48χρονο ομόφυλό τους τραυματίζοντάς τον. Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ειδικότερα, τρεις άνδρες είχαν στήσει ενέδρα χθες το μεσημέρι και περίμεναν τον 48χρονο στην λεωφόρο Αθηνών στο Ασπρόχωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτάνοντας το αυτοκίνητο του 48χρονου, στο οποίο επέβαιναν ακόμα δύο άτομα, μπήκαν μπροστά και αφού το ακινητοποίησαν τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν στο δεξί χέρι και πόδι, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο πήγε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, για την εξερεύνηση του χώρου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έντεκα κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία αναζητά τους τρεις δράστες στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όπως δήλωσε ο 48χρονος, με τους δράστες έχει κτηματικές διαφορές. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης