Υπό κατάσχεση βρίσκεται το σπίτι ενός συνταξιούχου από το Πέραμα, ο οποίος οφείλει στην ΕΥΔΑΠ 733 ευρώ.

Τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά (Τσαμαδού 5) και ζητούν να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο σπίτι μένει ο συνταξιούχος με τη σύζυγό του και τον άνεργο γιο τους.

«Δεν μας φτάνουν τα χαράτσια, η ανεργία, η εξαθλίωση και η πείνα που μας οδηγούν συνειδητά και σχεδιασμένα κυβέρνηση και τρόικα με τις μνημονιακές πολιτικές τους, το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά στα καθημερινά κρούσματα αναλγησίας από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, που με περισσό θράσος για λίγες εκατοντάδες ευρώ που χρωστούν άνεργοι και εξαθλιωμένοι, δρομολογεί την αρπαγή μέσω πλειστηριασμών των σπιτιών τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Η άθλια αυτή επιχείρηση της ΕΥΔΑΠ σχετίζεται με τις επιδιώξεις τους για ιδιωτικοποίηση των εταιρειών κοινής ωφέλειας που παρέχουν κοινωνικά αγαθά, όπως το νερό, το ρεύμα, η εκπαίδευση, η υγεία κ.ά.. Όπου όμως ιδιωτικοποίησαν εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ, οι τιμές εκτοξεύτηκαν προς τα πάνω. Την ίδια περίοδο οι αναγκαίες υποδομές υποβαθμίστηκαν και πολλές περιοχές και νοικοκυριά έμειναν ακάλυπτα» προσθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης