«Ποδηλάτρεις» της Κρήτης δηλώνουν δύο Νορβηγοί που ταξίδεψαν με ποδήλατα από τη χώρα τους, με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για ίδρυμα της Νορβηγίας που ασχολείται με παθήσεις των ματιών και παράλληλα να κάνουν τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί.

Ο λόγος για τον Φρέντικ Κλάουσεν και τον γιo του Στίβ, που διέσχισαν την Ευρώπη με τα ποδήλατά τους και κατέληξαν τα Χανιά και σήμερα τιμήθηκαν από το Δήμο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας καλωσορίζω στο δήμο Χανίων και σας συγχαίρω για την ιδέα και το κουράγιο σας να ξεκινήσετε αυτό το μεγάλο ταξίδι με τα ποδήλατά σας από την Νορβηγία και να φτάσετε να είστε σήμερα μαζί μας εδώ στα Χανιά», είπε ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, απευθυνόμενος στους δύο Νορβηγούς, τους οποίους συνόδευαν μέλη των οικογενειών και οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν.

Οι δύο τουρίστες, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, διέσχισαν τη Δανία, τη Γερμανία, τη Σλοβακία, τη Τσεχία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, για να φθάσουν στην Κρήτη την οποία επισκέπτονται τα δέκα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης