Σε «πονοκέφαλος» για την Δημοτική Αρχή Τρικάλων, εξελίσσεται η υπόθεση της μεταστέγασης του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων στις αίθουσες των αύλειων χώρων του 3ου και 9ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, είχε αποδεχθεί την δωρεάν παραχώρηση χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Ιωάννη Χιώτη που βρίσκεται στην οδό Μαυροκορδάτου και Πελέκη, για την στέγαση του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων και ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας, είχε υπογράψει την σχετική σύμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων στεγάζεται σε δύο ενοικιαζόμενες αίθουσες που βρίσκονται η μία απέναντι από την άλλη. Οι αίθουσες αυτές βρίσκονται στο ισόγειο δύο διαφορετικών πολυκατοικιών και τα νήπια χρησιμοποιούν ως αυλή την πυλωτή των πολυκατοικιών.

Ο ιδιοκτήτης έχει κάνει έξωση στο Νηπιαγωγείο και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Δήμο, η οποία έχει εκδικαστεί υπέρ του ιδιοκτήτη.

Επειδή όμως το συγκεκριμένο κτήριο, που παραχωρήθηκε στον Δήμο Τρικκαίων για 5 έτη και το κόστος ανακατασκευής του είναι πολύ μεγάλο, προτείνεται από την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλένα Μητσιάδη, το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων να μεταστεγαστεί στις αίθουσες που βρίσκονται στον αύλειο χώρο του 3ου και 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή την πρόταση, έχει βρει την σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Χαράλαμπου Καφανέλη…

ΠΗΓΗ: trikalanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης