Οριακή είναι η οικονομική κατάσταση στον Δήμο Τρικκαίων, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη, η οποία προσπαθεί να κρατήσει το ταμείο του Δήμου «ζωντανό».

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής, αυτή τη στιγμή, είναι να υπάρχουν στο ταμείο χρήματα που απαιτούνται για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, για τους επόμενους δύο μήνες, όπως ορίζει ρητά η νομοθεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποσό αυτό είναι το μοναδικό που υπάρχει στο ταμείο του Δήμου, με αποτέλεσμα η Αντιδήμαρχος να έχει ουσιαστικά ζητήσει από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου να μην προβαίνει σε πληρωμές οφειλών προς τρίτους, μέχρι να έχει στα χέρια της την πλήρη οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι πως αυτή τη στιγμή, ακόμη και Δικαστική απόφαση που διατάζει τον Δήμο Τρικκκαίων στην καταβολή χρημάτων προς πρώην Σχολικούς Φύλακες από υπερωρίες να μην εκτελείται λόγω της οικονομικής δυσπραγίας του Δήμου.

Όπως δηλώνει η κ. Δαλκαφούκη «ο Δήμος Τρικκαίων λειτουργεί οριακά οικονομικά καθότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην είσπραξη εσόδων, αφού η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς Τρικαλινούς να μην πληρώνουν ακόμη και μικροποσά προς τον Δήμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: trikalanews.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης