Δυο νεαροί Λαμιώτες είχαν πάει για διασκέδαση στο πάρτι νεολαίας στην Λαδικού Υπάτης και επέστρεφαν το πρωί στη Λαμία. Το αυτοκίνητο, ένα κόκκινο παλιό Toyota starlet, οδηγούσε ο 33χρονος Γιάννης Ραχιώτης, αλλά ήταν ιδιοκτησίας του φίλου του, που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Γύρω στις 7:00′ το πρωί αμέσως μετά τη νέα γέφυρα του Σταυρού ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και το αυτοκίνητο έφερε τούμπες μέσα στο δρόμο. Δυστυχώς ο άτυχος 33χρονος, που δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φίλος του δεν έπαθε τίποτα και βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος. Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αιτία του θανατηφόρου τροχαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Ραχιώτης διέμενε στη Λαμία, αλλά είχε καταγωγή από τη Λαδικού Υπάτης, όπου πηγαινοερχόταν συχνά, αφου εκεί είχε διάφορες αγροκτηνοτροφικές εργασίες.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την κοινότητα, όπου ο Γιάννης ήταν πολύ αγαπητός. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού ανέβαλε τη σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση, μετά την τραγική είδηση για τον χαμό του 33χρονου.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνει η κηδεία του.

Πηγή: lamiareport.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης