Βαριές ποινές «μοίρασε» το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στους τρεις κατηγορουμένους για την αιματηρή επίθεση και τη ληστεία σε βάρος κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, στέλνοντας στη φυλακή τους καταδικασθέντες, τους οποίους ομόφωνα έκρινε ενόχους.

Σε κάθειρξη 54 ετών (εκτιτέα τα 25 χρόνια) καταδικάστηκε ο 42χρονος κρατούμενος των φυλακών που είχε πυροβολήσει τον κομμωτή, χωρίς να συγχωνευτούν οι ποινές τους, με βάση την ποινική μεταχείριση που προβλέπεται από το νόμο Παρασκευόπουλου για τους κρατούμενους που διαπράττουν εγκλήματα κατά τη διάρκεια της άδειάς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον 35χρονο Ιρακινό συγκατηγορούμενό του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών ενώ αποφασίστηκε η απέλαση μετά την έκτιση της ποινής. Σε ποινή κάθειρξης 12 ετών καταδικάστηκε ο 30χρονος αστυνομικός που κρίθηκε ότι έδινε πληροφορίες για τον Πάνο Καλλίτση προκειμένου να οργανωθεί η ληστεία.

“Έκλεισε ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή μου. Νιώθω δικαιωμένος. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν και πάνω απ όλα τον Θεό που μου χάρισε τη ζωή”, δήλωσε ο Πάνος Καλλίτσης αμέσως μετά την απόφαση.

Διαβάστε ακόμη: Αποκαλύψεις στη δίκη για τη ληστεία και την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Πάνου Καλλίτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης