Δικάστηκε ο 30χρονος από τη Βόρεια Εύβοια που μαχαίρωσε με σουγιά την 49χρονη πεθερά του στα Λουτρά Αιδηψού.

Ο 30χρονος βρέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας όπου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή, ενώ στο τέλος της διαδικασίας ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης και η υπόθεση θα εκδικαστεί ξανά σε δεύτερο βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (14-04-2018) όταν ο 30χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της 49χρονης πεθεράς του στα Λουτρά Αιδηψού.

Ο 30χρονος μετέβη στο σπίτι για να δει το ανήλικο παιδί του που διέμενε μαζί με την γιαγιά του, ωστόσο μόλις έφτασε ξέσπασε άγριος καυγάς και κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού ο άνδρας έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε στο γόνατο την 49χρονη, η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιδηψού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιτία του καυγά ήταν η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού που είχε δοθεί με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στην 49χρονη παθούσα, μετά από μαρτυρική κατάθεση της ίδιας ότι ο γαμπρός της έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: eviazoom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης