Ένα ολοκαίνουριο, υψηλών προδιαγραφών κτίριο, με άνετους χώρους και μικρούς κήπους θα αποτελεί σύντομα τη νέα Δημόσια Βιβλιοθήκη του Ρεθύμνου

Το  μεγάλο αίθριο που βρίσκεται στο κέντρο του διώροφου κτιρίου χαρίζει φως και θαλπωρή σε όλους τους χώρους, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για μελέτη κι έρευνα στον αναγνώστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλαίσθητα μαρμάρινα πατώματα. ευήλια και άνετα αναγνωστήρια και βιβλιοστάσια και μια ελκυστική και ευχάριστη παιδική βιβλιοθήκη αποτελούν το νέο κόσμημα της πόλης.

Παράλληλα, υπάρχει και η αίθουσα όπου θα φυλάσσεται ο «θησαυρός» της βιβλιοθήκης, που δεν είναι άλλος από τα παμπάλαια βιβλία της. Πρόκειται για έναν χώρο όπου θα τηρούνται όλες οι συνθήκες ασφαλείας και συντήρησης των βιβλίων.

Στη βιβλιοθήκη έχει επίσης προβλεφθεί η πρόσβαση στα Άτομα με Αναπηρία, ενώ υπάρχουν μεγάλοι και υπερσύγχρονοι ανελκυστήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νέα Δημόσια Βιβλιοθήκη, επί της οδού Σταυριανού Μπίρη 4, θα αποτελεί το καύχημα ολόκληρης της πόλης, ενώ μεταξύ των δυνατών σημείων της συγκαταλέγεται και η μαγευτική θέα της, στο κάστρο της Φορτέτζας.

Με πληροφορίες από το rethemnosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης