Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, ένας 51χρονος διαχειριστής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ο 23χρονος υπάλληλός του και ένας 27χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή καταμήνυση.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τετάρτης, ο 51χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο ίδιος μαζί με τον υπάλληλό του, ενώ κινούνταν με θωρακισμένο όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, στο πλαίσιο χρηματαποστολής των ΕΛTΑ, έπεσαν θύματα ληστείας από δύο άγνωστους άνδρες. Οι δύο δράστες -όπως κατήγγειλε- με την απειλή όπλων τύπου Καλάσνικοφ, τους αφαίρεσαν τον σάκο χρηματαποστολής που περιείχε 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, προέκυψε ότι ο 51χρονος είχε συναποφασίσει με τους άλλους δύο συνεργούς του να καταγγείλουν ψευδώς την προαναφερόμενη «ληστεία», προκειμένου να αιτιολογήσουν την υπεξαίρεση του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού που είχε παραλάβει ο 51χρονος, ως εντολοδόχος, το απόγευμα της Τρίτης, από τα ΕΛΤΑ Βόλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης