Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και στις αρχές του Βόλου δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής με τους οδηγούς δύο οχήματων, που βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, να παρασύρουν και να εγκαταλείπουν στον δρόμο τα θύματά τους.

Ειδικότερα, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα επί της οδού Λαμπράκη, στην συνοικία των Παλαιών, όταν 35χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε 26χρονη ποδηλάτισσα και το δεύτερο επί της οδού Κ. Καρτάλη, όταν 72χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε 33 μοτοσικλετιστή delivery.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr, ο πρώτος οδηγός, εμφανώς τρομοκρατημένος, έσπευσε πεζός να εξαφανιστεί από το σημείο, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά επάνω. Λίγη ώρα όμως αργότερα και ενώ αστυνομικοί είχαν εντοπίσει που βρίσκεται, παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα, όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο δεύτερος οδηγός, μετά από έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς και σε αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε επίσης υπό την επήρεια μέθης. Και οι δύο πήραν τον δρόμο προς τον Εισαγγελέα.

Ευτυχώς και τα δύο θύματα τραυματίστηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης