Ανησυχία προκαλούν τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών χαλκού στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, από αγνώστους οι οποίοι και προφανώς εκμεταλλεύονται εμπορικά το χαλκό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην αρμόδια Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Βόλου σε δελτίο Τύπου, η αποκατάσταση των φθορών είναι χρονοβόρα με αποτέλεσμα να μειώνεται εξαιρετικά ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει η υπηρεσία για την αντιμετώπιση των άλλων προβλημάτων που παρουσιάζονται στη συντήρηση των ηλεκτρολογικών δικτύων των δημοτικών και σχολικών κτιρίων αλλά και των δημοτικών δικτύων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδηςεφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες και ζητά να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία εφόσον υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.

Έργα οδοποιΐας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Βόλου στο οδικό δίκτυο του Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τα έργα οδοποιίας – οι εργασίες περιλαμβάνουν τοποθέτηση νέων ασφαλτοταπήτων – το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και Ιάσονος, καθώς και της οδού Θουκυδίδη, πίσω από το ΙΚΑ Βόλου, ενώ αντίστοιχες εργασίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Νέας Ιωνίας.

Όπως επισήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης «η υπηρεσία συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος συντήρησης των δρόμων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όπου φυσικά κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση μας λόγω προβλημάτων στο οδόστρωμα ή και λόγω παλαιότητας της ασφάλτου. Στόχος μας, όπως και με όλα τα έργα που υλοποιούμαι, είναι η βελτίωση της εικόνας της πόλης αλλά πάνω από όλα η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών».

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης