Η διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου», ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο μεταξύ της διοίκησης, του οικονομικού τμήματος, του διοικητικού τμήματος και των ογκολόγων, αποφάσισε κανείς ασθενής με καρκίνο, που στο εξής θα χρειάζεται χημειοθεραπεία, να μην φεύγει για Λάρισα και Λαμία.

Η διοίκηση αναλαμβάνει το οικονομικό ρίσκο να αφήσει χωρίς φάρμακα την δομή στην περίπτωση που δεν της εγκριθεί επιπλέον πίστωση για να καλύψει τις μεγάλες υπερβάσεις σε δαπάνες και οι γιατροί δέχτηκαν να εξετάζουν περισσότερα περιστατικά συνεπικουρούμενοι από παθολόγους και να μην κλείνουν το τμήμα το μεσημέρι, εάν χρειαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας ο διοικητής κ. Δραμητινός και ελπίζει πως θα εγκριθεί η επιπλέον πίστωση μετά το οικονομικό άνοιγμα που διαπιστώθηκε, ωστόσο η έρευνα για την υπέρβαση των δαπανών θα συνεχιστεί. Σήμερα αποφασίστηκε να ενημερωθούν και οι 5 ασθενείς που ειδοποιήθηκαν για διεξαγωγή των θεραπειών τους σε Λάρισα ή Λαμία, προκειμένου να ξεκινήσουν θεραπείες στο Αχιλλοπούλειο.

Πηγή: e-thessalia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης