Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου η ληστεία που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε αναψυκτήριο στην πόλη του Βόλου.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, συνελήφθησαν χτες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 31χρονος και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, οι δύο δράστες μετέβησαν λίγο πριν τη σύλληψή τους σε αναψυκτήριο της πόλης, όπου ο 31χρονος αφού εισήλθε σ’ αυτό, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε την 39χρονη υπάλληλο και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ περίπου. Στη συνέχεια, ο 31χρονος μαζί με την 21χρονη συνεργό του, η οποία τον ανέμενε εξωτερικά του καταστήματος, διέφυγαν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο συνεργών και τη σύλληψή τους.

Από την κατοχή του 31χρονου κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: thessalianews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης