Σοκάρει το συμβάν με το τρακτέρ που διέλυσε στην κυριολεξία το ψητοπωλείο «Πάμε …Καλαμάκι» στη περιοχή της Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίπου στις 05:00 το πρωί της Τρίτης (10-07-2018).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ένα κόκκινο τρακτέρ, που οδηγούσε άγνωστος, έδεσε με συρματόπλεγμα μία από τις κολώνες του παραλιακού μαγαζιού και το έκανε «καλοκαιρινό».

Συγκλονισμένη η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου, Αναστασία Κουρκούλη μίλησε στο EviaZoom.gr για την εγκληματική ενέργεια την οποία διερευνά η αστυνομία.

«Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος γύρω στις 5:00 το πρωί, ήρθε με μία μπουλντόζα κόκκινη και μπήκε από την είσοδο του διπλανού σπιτιού που έχει αυλή. Έδεσε με συρματόπλεγμα μία από τις κολώνες γιατί είναι εξωτερικό το μαγαζί, την τράβηξε και το γκρέμισε, τόσο απλά».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρχαν μάρτυρες η ίδια απάντησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι δεν υπήρχαν μάρτυρες μπροστά, βγήκαν κατόπιν εορτής γιατί ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Είμαστε δίπλα στο ξενοδοχείο “Αγκάλη” στην Αγία Άννα, μπροστά στη θάλασσα. Οι μόνες μαρτυρίες είναι από εδώ ότι είδαν ένα κόκκινο τρακτέρ να φεύγει αυτή την ώρα. Εντάξει εμείς πάμε κόντρα και ευτυχώς δεν βρέχει. Κατεβάζουμε τραπέζια κάτω, ευτυχώς δεν έχει πειραχτεί η κουζίνα μας, μόνο όλο το πόστο πάνω. Θα ανοίξουμε σήμερα κιόλας. Με προσπάθεια κόντρα σε κάθε κακοήθεια και μικροπρέπεια.

Η Ασφάλεια έχει έρθει και θα έρθουν να πάρουν το συρματόπλεγμα για αποτυπώματα. Θα κάνουμε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι για κάποιον αν δεν έχεις αποδείξεις..», κατέληξε η κ. Κουρκούλη.

Πηγή: EviaZoom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης