Στην ίδια Σχολή Εφέδρων υπηρετούσαν -ως φαίνεται- ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης (συνέταξε το πόρισμα για τη Χ.Α.) και ο προφυλακισμένος γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σε ανακοίνωσή της η Χ.Α. παραθέτει ανώνυμη καταγγελία που αφορά τις σχέσεις των δύο παλιών… γνώριμων. «Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να τρομάζουν τους διεφθαρμένους της εξουσίας. Μελετώντας το αστείο πόρισμα που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος στάθηκα στο όνομα του συντάκτη του, Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου. Έμεινα άναυδος και συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Άρειος Πάγος ανέθεσε την “βρώμικη δουλειά” κατά της Χρυσής Αυγής σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα μισεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και 40 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και εξηγούμαι: Τέλη δεκαετίας ’70, Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού. Πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές του ’77 και το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη. Οι υποψήφιοι Έφεδροι Ανθυπολοχαγοί της 77γ’ ΕΣΣΟ μπαίνουν και αυτοί στο πολιτικό κλίμα. Από τους πιο φανατικούς ο Βουρλιώτης Χαράλαμπος επιτίθεται φραστικά στους υποστηρικτές της Εθνικής Παράταξης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης