Σε ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον εντοπισμό των οστών, στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς οι αρχές εντόπισαν και ένα διαμελισμένο πτώμα, σε ρέμα στον Κατσαμπά.

Συγκεκριμένα, οι Πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στην επιχείρηση, εντόπισαν ένα πτώμα αργά το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν, είναι αδύνατον να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι το διαμελισμένο πτώμα που εντόπισε η ΕΜΑΚ, σχετίζεται με τα οστά που βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς αυτό θα φανεί από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία ενός ατόμου, καθώς στο τσαντάκι που βρέθηκε νωρίτερα από τις έρευνες των δυτών στο λιμάνι, υπήρχε μια αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκει σε νεαρό άνδρα από το Ηράκλειο, ο οποίος αγνοείται εδώ και λίγους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι  της Δευτέρας, βρέθηκε ένα ανθρώπινο οστό ποδιού, από το γόνατο και κάτω, το οποίο κατέληγε σε κάλτσα και παπούτσι. Μάλιστα, ο αριθμός του παπουτσιού, είναι 44, όσο δηλαδή και ο αριθμός του παπουτσιού το οποίο φορούσε αγνοούμενος άνδρας τη μέρα που εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση των οστών με το δείγμα DNA το οποίο θα δώσουν στις αρμόδιες Αρχές οι συγγενείς του αγνοούμενου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης