Ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι κίτρινου χρώματος, με το οποίο φέρεται να έπαιζε ο μικρός Μπεν Νίνταμ στην Κω, εντόπισαν οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ που διεξάγουν έρευνες στο νησί.

Οι αστυνομικοί, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, έδειξαν το παιχνίδι στη μητέρα του παιδιού Κέρι, η οποία φέρεται να το αναγνώρισεΤο νέο εύρημα φέρεται να υποστηρίζει την άποψή τους ότι ο μικρός Μπεν έπεσε θύμα δυστυχήματος πριν από 25 έτη στην Κω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, έδειξαν το παιχνίδι στη μητέρα του παιδιού Κέρι, η οποία φέρεται να το αναγνώρισε. Σύμφωνα με τον John Cousins, επικεφαλής των ερευνών, το αυτοκινητάκι αποτελεί το σημαντικότερο από τα συνολικά 93 ευρήματα στην περιοχή των ερευνών τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά με τα υπόλοιπα 92, ο ίδιος ανέφερε ότι πρόκειται για αντικείμενα «χαμηλού ενδιαφέροντος».

«Εγώ και η ομάδα μου γνωρίζουμε ότι ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό της περιοχής στις 24 Ιουλίου 1991, πίσω από το αγροτόσπιτο το οποίο ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός δυστυχήματος που προκλήθηκε κοντά στο αγροτόσπιτο, όπου εθεάθη τελευταία φορά να παίζει» δήλωσε ο Cousins μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H μητέρα και η γιαγιά του Μπεν στο σημείο των ερευνών

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες

Η ανακάλυψη έγινε λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί η ολοκλήρωση του νέου κύκλου ερευνών, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Πολλά ερωτήματα απομένουν ακόμη να απαντηθούν, ωστόσο το νέο εύρημα αναμένεται να ρίξει φως σε πολλές σκιώδεις πτυχές της υπόθεσης.

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, βρέθηκε στην Κω για να επισκεφτεί τον χώρο όπου διεξάγονταν οι έρευνες και κυρίως για να ευχαριστήσει τους Βρετανούς αστυνομικούς για τις προσπάθειες που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

«Θα “έσκιζα” το νησί για να τον βρω. Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω πού είναι» είπε η 43χρονη μητέρα στον απόηχο των ερευνών.

«Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω αντίο, όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα» πρόσθεσε.

O John Cousins

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης